søndag 30. mai 2010

Skissedilla #61

No er det atter ein gong søndag igjen, og i dag har eg rett og slett berre kosa meg i det fine vêret vi har akkurat no! Sola skin frå knallblå himmel, og det er så deilig å endeleg kjenne varmen igjen. Idag har eg blant anna brukt dagen til å stelle litt i hagen, avslutta med grilling av god mat :) Håpar vêret held seg kjempe lenge!! Eg har også gjort ferdig vekas skisse til Skissedilla. Denne gangen her har eg drista meg til å bruke eit bilde av meg sjølv. Sleit litt med å få til denne skissa, men har no gjort eit forsøk. Eg føler at eg har blitt flinkare til å leike meg med LO'ane no, men denne her blei ikkje så leiken som eg kunna ha tenkt meg. Føler at skissa manglar litt fargar.

Bildet var det Anja som tok når vi var på Bjorli på jentetur. Vi hadde det kjempe kjekt når vi leika litt fotografar i skogen, og det blei mange fine bilde av alle 4 jentene. Gledar meg til neste gong vi skal på hyttetur ilag. Då trur eg at vi må pakke med oss scrappeutstyret vårt også(kanskje vi må ha to bilar for å få med oss alt utstyret..... hehe.... )5 kommentarer:

 1. Dette var en frisk og flott LO. Kjempefint med misten som tar opp fargen i bildet. Likte veldig godt den lille ugla og maurene :) Så søte!!!
  En utrolig fin LO.
  Takk for at du deltar :)

  SvarSlett
 2. Nydelig LO. Digga maurene dine. Gleder meg stort til neste hyttetur sammen.

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge 2 :)Gledar meg til hyttetur eg også Anja, det blir så kjekt!

  SvarSlett
 4. Enkel og lekker med et kjempefint bilde...og ikke minst de små maurene var prikken over ièn:)

  SvarSlett
 5. Så flott bilde og friske farger du har brukt!
  Herlig med ugla og de små maurene :o))
  Ha en flott dag.
  KLem Anne

  SvarSlett